پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

واکنش سعد الحریری به کنفرانس معامله قرن

سعد الحریری نخست‌وزیر لبنان بالاخره نسبت به برگزاری کنفرانس منامه واکنش نشان داد و آن را مردود اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سعد الحریری نخست وزیر لبنان با ابراز تعجب از اینکه برخی موضع دولت را در رابطه با کنفرانس بحرین زیر سؤال برده‌اند، گفت که دولت با پارلمان در رد این معامله همراه است. نخست وزیر لبنان اضافه کرد: نمی‌خواهم اضافه‌گویی کنم و قانون اساسی‌مان در رابطه با رد اسکان آوارگان فلسطینی کاملاً روشن است.

حریری خطاب به نبیه بری اعلام کرد: موضع دولت مانند موضع شماست و امیدوارم که به حرف‌های یکدیگر و موضع لبنان با فلسطین چیزی اضافه نکنیم.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد که کنفرانس منامه لبنان را میان سرمایه‌گذاری 50میلیارد دلاری خود قرار داده، اما با وجود این، هیچ یک از وزیرانمان در آن حضور نیافته‌اند.

 

حریری در ادامه تأکید کرد که مسئله فلسطین در قلب همه مردم لبنان و اعراب است و هیچ کس نمی‌تواند در موضع حکومت در رابطه با این مسئله تردید کند.

نبیه بری رئیس پارلمان لبنان چند روز پیش در اولین موضع رسمی لبنان نسبت به درخواست جارد کوشنر درباره مرحله اول معامله قرن اشاره کرد که جارد کوشنر منتظر موضع رسمی و کامل لبنان در رابطه با گام‌های مرحله اول طرحی است که با نام معامله قرن شناخته می‌شود و شامل سرمایه‌گذاری 50میلیارد دلار در چندین کشور عربی و از جمله لبنان است.

 

بری اعلام کرد که سکوت رسمی لبنان در برابر این طرح به‌معنای پذیرش این اتفاق شوم نیست.

وی تصریح کرد که هرگز هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری در لبنان و نیز در رابطه با جریان فلسطین و حقوق مردم این کشور در بازگشت به سرزمین و برپایی دولت مستقل و پایتخت آن قدس شریف وجود نخواهد داشت.

 

سکوت و تأخیر سعد حریری در اعلام مواضع لبنان در مورد معامله قرن علاوه بر اینکه نشان‌دهنده فشارهای عربستان بر متحدان منطقه‌ای این کشور در تأیید معامله قرن است، ثابت می‌کند که خسارت‌های این معامله به‌اندازه‌ای است که حتی فردی مانند سعد حریری نیز که کاملاً متکی به برنامه‌های کاری عربستان است، نمی‌تواند به‌صورت رسمی آن را تأیید کند. 

منبع : تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار